top of page

Atölyeler

Dr. Alper Gamlı ile Artroskopik Cerrahi

alper gamlı.png

Günümüz modern tıbbında eklem ve  yumuÅŸak doku ameliyatlarının çok büyük oranda artroskopik yöntemlerle yapılması altın standart olarak kabul edilmiÅŸtir. Biz de Artroskopik Cerrahi Atölyemizde bu yöntemin teorik kısmındaki faydalarından, tarihinden ve iÅŸlem kolaylıklarından bahsedeceÄŸiz. Pratik kısmında ise uygulanma yöntemine ve hastanın eklem içinin nasıl görüntülendiÄŸine ÅŸahit olacağız. Eklem cerrahisine ilgi duyan bütün doktor adaylarını Artroskopik Cerrahi atölyemize bekliyoruz!!!

Doç. Dr. Kayahan KaraytuÄŸ ile Alçı ve Atel Uygulamaları

kayahan.png

Merhabalar! Bu yıl ALIS'te, sizlere ortopedi doktoru Kayahan KaraytuÄŸ'un "Alçı ve Atel Uygulamaları" adlı atölyesine katılma fırsatı sunuyoruz. Kayahan hoca, doÄŸru alçı ve atel uygulamalarının neden önemli olduÄŸunu, uygulama tekniklerini ve hastaların iyileÅŸme süreçlerinde nasıl etkili olduÄŸunu anlatacak. Bu atölyede, katılımcılar pratik bilgiler edinecek ve uzmanın deneyimlerinden yararlanacaklar. Bu atölyeye katılmak için sabırsızlanıyoruz ve sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız!

Op. Dr. Abdullah Etöz ile Botoks Uygulamaları

abdullah etöz.png

Op. Dr. Abdullah Etöz ile birlikte baÅŸta estetik olmak üzere pek çok tıbbi alanda uygulanan botoksla ilgili sohbet ederek bilgileneceÄŸimiz sonrasında da botoks uygulamasını canlı model üzerinde göreceÄŸimiz eÄŸlenceli bir atölye ALIS'23'te sizleri bekliyor.

Görkem Kara ile Yelken

görkem k.jpg

​Yelken Atölyemizde Ä°stanbul’da ve tabii ülkemizde gittikçe yaygınlaÅŸan yelken sporundaki temel ve orta seviye bilgiler öÄŸreneceÄŸiz. Yelken sporunun tarihi süreci konusunda bilgi sahibi olacağız ve yarışmalar, geziler ve eÄŸitimler hakkında konuÅŸacağız . Aynı zamanda pratik anlatımlarla halat baÄŸlama gibi birçok yelken terimlerinin uygulamalı bölümü hakkında da kendimizi geliÅŸtireceÄŸiz. Denizi, rüzgarı ve aksiyonu seven, özgür ruhlu katılımcılarımızı yelken atölyemize bekliyoruz!!!

Dr. Feray Güven ile Body Interact

feray g.png

Body Interact atölyesinde okulumuzda bulunan CASE Simülasyon merkezinde bulunan Body Interact modüllerini kullanarak sanal bir hasta üzerinde etkileÅŸimli bir ÅŸekilde çeÅŸitli senaryolara müdahale edeceÄŸiz. Ä°çerisinde 1000’den fazla uzman onaylı senaryoyla gerçekçi vakaları deneyimleme ÅŸansına sahip olacaksınız. Etkinlik sırasında, katılımcılar klinik becerilerini ve karar verme yeteneklerini güvenli ve kontrollü bir ortamda uygulama fırsatı bulacaklar.

Yılmaz Onat KöylüoÄŸlu ile Ultrasonografi

onat k.jpg

Herkesin merak ve heyecanla beklediÄŸi ALIS'23’ün  birbirinden muhteÅŸem atölyelerinden biri de ultrasonografi atölyesi. Ultrasonografi için kısaca yüksek frekanslı ses dalgalarının kullanılmasıyla vücudun çeÅŸitli bölgelerinde yapılan görüntüleme diyebiliriz. Bu atölyemizde de tıp dünyasının önemli geliÅŸmelerinden olan ultrasonografi hakkında önce eÄŸitmenimiz Yılmaz Onat KöylüoÄŸlu, katılımcılarımıza teorik eÄŸitim verecek. Daha sonra katılımcılarımız Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi bünyesindeki CASE Beceri Laboratuvarındaki maketlerde öÄŸrendikleri bu bilgileri pratiÄŸe dökme ÅŸansı bulacaklar. Atölyemize bütün katılımcılarımızı bekliyoruz.

Ahmet Karagöz ile Yapay Zekaya GiriÅŸ

ahmet k.jpg

Yapay zekaya giriÅŸ atölyesinde Acıbadem Universitesi Kuluçka Merkezinde olan saÄŸlıkta yapay zeka çözümleri üreten hevi AI ÅŸirketinin nasıl bir yapıya sahip olduÄŸu, nasıl multidisipliner çözümler üretildiÄŸi; medikal görüntülerde günümüzün en popüler konularından olan çekiÅŸmeli üretici aÄŸlara (Generative adversarial networks, GAN) giriÅŸ yapılacaktır.

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Deniz Yücel ile 3D Printing

denizyucel.jpg

​3D Printerlar saÄŸlık alanındaki en yenilikçi teknolojilerden biri ve gün geçtikçe daha çok yapay doku ve organ transplantasyonuyla gündeme geliyor. Bu etkinliÄŸimizde önce Deniz Yücel Hocamız tarafından verilen ve 3D Printerların ve Doku MühendisliÄŸinin saÄŸlık alanında nerelerde kullanıldığı ve nasıl olanaklar saÄŸladığına dair bilgi edineceÄŸimiz eÄŸitim alacağız. Ardından Doku MühendisliÄŸi Laboratuvarı gezisinde bu çalışmalarda kullanılan son teknoloji ekipmanları (Scanning Electron Microscope, Atomic Force Microscope, ÇeÅŸitli 3D Printerlar, Kök Hücre Kültürü ekipmanları ve dahası) ve teknikleri yerinde gözlemleme imkanına sahip olacağız.

Int. Dr. Burak Alapala ile Havayolu Yönetimi

burak a.jpg

Hiç düÅŸündünüz mü, günümüzde bir günde ve hatta saatte yüzlerce uçak gökyüzünde, ülkeden ülkeye binlerce yolcu taşıyor. Peki bunlar nasıl oluyor da kaza sayısını bu kadar düÅŸük tutmayı baÅŸarıyorlar? Veyahut bir sorun ortaya çıktığında, baÅŸka bir kıtadaki sorun olsa bile, hemen anında pek çok görevlinin iÅŸ birliÄŸi ile çözülüyor? “Hava yolu Yönetimi” atölyemizde size bu sır perdesini aralayacağız. Acıbadem Üniversitesi’nden Intern Doktor Burak Alapala sizlere en ufak hatanın bile çok büyük sonuçlarının olduÄŸu bu hassas düzenin nasıl iÅŸlediÄŸini anlatacak ve unutmayacağınız bir atölye deneyimi yaÅŸatacak.

Dr. Gözde Ünsal ile HPV'ye Dair Her Åžey: "Aşı, Pap Smear, Kolonoskopi..."

gözde ü_edited.png

​HPV nedir? Hangi yollarla bulaşır? Serviks kanseriyle HPV’nin baÄŸlantısı var mıdır? Serviks kanserinin semptomları nelerdir? Tedavisi nasıldır? TeÅŸhisinde hangi testler uygulanır? Hangi yaÅŸ grubu HPV için düzenli olarak görüntülenmelidir? Tüm bu sorularınızı ve daha fazlasını Dr. Gözde Ünsal ile birlikte cevaplamak istiyoruz! HPV ve serviks kanseri ile ilgili bilinmeyenleri aydınlatmak için sizleri HPV atölyesine bekliyoruz. ALIS’23’te görüÅŸmek üzere!

Int. Dr. Ömer Orhun ile Oskültasyon

ömer o.JPG

Herkesin merakla beklediÄŸi ALIS 2023'teki muhteÅŸem atölyelerden biri de Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi öÄŸrencisi Ä°ntörn Dokt Ömer Orhun'un vereceÄŸi oskültasyon atölyesi. Peki bu atölyede tam olarak ne yapacağız? Oskültasyon, bir hastalık tedavisi koymak için stetoskop aracılığı ile vücut içi dinleme iÅŸlemidir. Bu dinleme iÅŸlemi solunum sistemi, dolaşım sistemi ve gastrointestinal sistemin incelenmesi için yapmak mümkündür. Hastaların fiziksel muayenesi sırasında oskültasyon iÅŸlemi tanının vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu sayede hastalığın tanısını koymak ve tedaviyi belirlemek daha kolay olur. Biz de bu iÅŸlemi üniversitemizin saÄŸladığı üst düzey simülasyon insan vücutları üzerinde deneyimleme fırsatı sunuyoruz.

Dr. Can Boynukara ile Dahiliye Vaka Oturumu

can b.jpg

2023 ALIS’te Dr. Can Boynukara ile dahiliye vaka oturumu ile sizlerle beraber olacağız.Hastanın bulgularına ve ölçümlerine bakarak bilgilendirici ve keyifli interaktif bir oturum gerçekleÅŸtireceÄŸiz . Minimal invaziv cerrahi hakkında konuÅŸmalar yapacağımız oturumumuzda sizleri de görmek için sabırsızlanıyoruz. 2023 ALIS’te görüÅŸmek üzere !

Dr. Ahmet Anıl Sahar ile Genel Cerrahi Vaka Oturumu

Ahmet Anıl Sahar.JPG

Bu yılın heyecanla beklenen kongrelerinden biri olan ALIS’te gerçekleÅŸecek genel cerrahi vaka
oturumuyla sizlerle beraber olacağız. Hastanın bulgularına, yapılan ölçümlere bakılarak ve hep birlikte onları yorumlayarak interaktif bir vaka oturumu gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Bu oturumda Dr. Ahmet Anıl Sahar’ın sunumuyla beraber onun da tecrübelerinden yola çıkarak genel cerrahide farklı tarzlardaki vakalarda nasıl bir karar verme sürecimiz olabileceÄŸi hakkında bilgi edinmiÅŸ ve bir vaka karşısında çok boyutlu düÅŸünmeyi öÄŸrenmiÅŸ olacağız. Bu oturumda sizleri de görmek için sabırsızlanıyoruz!!

Dr. Burak Musa Ayhan ile Meditasyon ve Farkındalık Çalışmalarının Beden ve Zihnimizdeki Etkileri

burak ayhan.JPG

​Meditasyon ve Farkındalık Çalışmalarının Beden ve Zihnimizdeki Etkileri atölyesinde yoga ve zihninizin baÄŸlantılarını keÅŸfetme ÅŸansını yakalayacaksınız. Dr. Burak M. Ayhan ile farkındalık temelli meditasyon çalışmalarının beden ve beyin üzerindeki etkilerinin konuÅŸulacağı atölyemizde, birtakım pratikler yaparak kendinizi geliÅŸtirme fırsatı bulacaksınız.

Dyt. Psk. Alara Kerimler ile Sağlıklı Atıştırmalıklar

dyt. alara kerimler.jpg

Dyt. Psk. Alara Kerimler beslenme diyetetik ve psikoloji alanlarında çift anadal yapmıştır.  Mezun olduktan sonra “ Klinik Psikoloji” alanında yüksek lisans yapmıştır ve daha sonra “ Klinik Psikoloji ve Yeme Bozuklukları” üzerine 2. yüksek lisansını yapmıştır. Güncel olarak ise daha çok yeme bozuklukları üzerinde çalışmaktadır. 

Dyt. Psk. Alara Kerimler ile gerçekleÅŸecek atölyemizde ise birlikte hem saÄŸlıklı ve pratik atıştırmalıklar hazırlayıp  tadım yapacağız hem de bunları yaparken yeme bozuklukları üzerine konuÅŸacağız. Oldukça eÄŸlenceli ve aynı zamanda bilgilendirici bir atölye sizi bekliyor!

Int. Dr. Enes Bilir ile Sanal Hasta

Hiç “Bu teorik bilgiyi biz ne zaman pratikte kullanacağız?” diye düÅŸündüÄŸünüz oldu mu? Sanal Hasta atölyemiz, tıp öÄŸrencilerinin teorik bilgilerini pratik uygulamalarla birleÅŸtirerek sizleri gerçek hayattan uyarlanmış birbirinden farklı hasta senaryolarını aynı gerçek bir hastaya müdahele ediyormuÅŸsunuz gibi simülasyon ortamında tecrübe edebilmenizi saÄŸlayacak. EÄŸitmenlerimiz Int. Dr. Enes Bilir ile okulumuz 3.sınıf öÄŸrencisi Nehir Karadeniz sizlere birçok farklı senaryoda hekimlik sürecinizde karşılaÅŸabileceÄŸiniz hastalıkları tanıma ve tedavi etme konusunda pratik yapma imkanı sunacak.

Atölyemizdeki yüksek teknolojili maket üzerinde, hastanede acil tıbbi müdahale gerektiren birçok farklı hastanın bulguları sizlere sunulacak ve bu hastaların tıbbi durumunu deÄŸerlendirerek tanı koyma ve tedavi planları oluÅŸturacaksınız. Simülasyonlar gerçek hayattaki hastaların durumlarını yansıtacak ÅŸekilde tasarlanarak zorlu durumlar karşısında daha hazırlıklı olmanızı ve acil durumların nasıl yönetileceÄŸini çok yakından görmenizi saÄŸlayacak ve ayrıca kullanılacak olan tıbbi ekipmanlar ve cihazları da yakından görme imkanı bulacaksınız..

Dr. Nur RamoÄŸlu ile Cerrahi Sütur

nur r.jpg

Dr. Nur RamoÄŸlu 2021 yılında Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup, genel cerrahi asistanlığı yapmaktadır. Bu atölyemizde birçok tıbbi alanda önemli bir beceri olan sütur ele alınacaktır. Atölyede katılımcılar, temel dikiş̧ teknikleri konusunda bilgi sahibi olacak ve simülatörler üzerinde bu teknikleri deneme fırsatı elde edeceklerdir. Atölye, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi bünyesindeki CASE Beceri Laboratuvarında gerçekleÅŸtirilecektir.

Dr. Eren Kaya ile DoÄŸum Simülasyonu

Eren Kaya FotoÄŸraf.jpg

Heyecanla beklediÄŸimiz ALIS'23'te deneyimleme fırsatı yakalayacağımız bir diÄŸer atölyemiz ise "DoÄŸum Simülasyonu" atölyesi. Uzmanlığını bu alanda yapmakta olan Dr. Eren Kaya'nın rehberliÄŸinde doÄŸum süreci hakkında teorik bilgiler öÄŸrenip simülasyon merkezimizde bunları pratiÄŸe dökeceÄŸiz. Doktorların avuçlarında yeni bir hayatın baÅŸlaması ilginizi çekiyorsa sizleri de bu atölyede aramızda görmek isteriz!

Doç. Dr. Volkan Özben ve Dr. Can SaraçoÄŸlu ile Laparoskopik Cerrahi

volkan ö.png

​Laparoskopik cerrahi, modern cerrahi tekniklerinde en yenilikçi olanlarından biridir. Bu yöntemde, genellikle küçük kesikler kullanarak karın boÅŸluÄŸuna eriÅŸim saÄŸlanır ve cerrahi prosedürler gerçekleÅŸtirilir. Laparoskopik cerrahi, açık cerrahiden daha az invazivdir ve daha hızlı iyileÅŸme süreci sunar. Atölyemizde laparoskopik cerrahi için gerekli ekipmanları ve yöntemleri interaktif bir ÅŸekilde deneyimleyebileceÄŸiniz bir simülasyon bulunmakta. Bu atölyede modern cerrahi yöntemlerini öÄŸrenirken aynı zamanda oldukça da eÄŸleneceksiniz. Ayrıca alanında uzman eÄŸitmenlerimize de aklınızda bulunan soruları sorabileceksiniz.

can s.png

Prof. Dr. Nadi Bakırcı ve Doç. Dr. Fatih Artvinli ile HekimliÄŸin Evrimi

Prof. Dr. Nadi Bakırcı.JPG

​Doktorluk pek çok kiÅŸi tarafından kutsal ve önemli kabul edilen bir meslektir. Peki, eski zamanlarda da günümüzdeki gibi beyaz önlük takıp hastanelerde mi çalışıyordu doktorlar? Eskiden ameliyatlar modern anestezikler olmadan nasıl yapılıyordu? “HekimliÄŸin Evrimi” adlı atölyemizde hekimliÄŸin ortaya çıkış serüveninden baÅŸlayıp nasıl günümüzdeki haline evrildiÄŸini gün ışığına çıkarıp sizlere sunmayı hedefliyoruz. HekimliÄŸin günümüzde olduÄŸu gibi önceki dönemlerde de pek çok fedakarlığı getiren bir meslek olduÄŸunu ve nasıl zorlu koÅŸullardan bugünlere geldiÄŸini sizlere sunacağız. Acıbadem Üniversitesi’nden Doç. Dr. Fatih Artvinli ve Prof. Dr. Nadi Bakırcı hocalarımız sizlere hekimliÄŸin nasıl günümüzdeki haline evrildiÄŸini anlatacak ve sizlere son derece keyifli bir atölye deneyimi sunacaklar.

Doç. Dr. Özgüç Takmaz ve Doç. Dr. Ä°smail Ahmet Bilgin ile DaVinci Robotik Cerrahi

Doç. Dr. İsmail Ahmet Bilgin.PNG

​Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte tıpta yaÅŸanan geliÅŸmelerden en çok etkilenen alanlardan birisi de cerrahi oldu. Uzun kesilerden oluÅŸan ameliyatlar laparoskopik cerrahinin geliÅŸimiyle daha kolaylaÅŸmaya baÅŸladı. En sonunda robotik sistemler de devreye girdi. Bu sayede doktorlar, küçük kesilerle, konsol başından, port adı verilen küçük kanallar yardımıyla ameliyatlar yapmaya baÅŸladı. DaVinci atölyemizde bu yeni nesil ameliyat teknolojisini çok yakından görme fırsatı bulacaksınız.

Dr. Melih Taha Aytep ile GiriÅŸimciliÄŸin Anatomisi

melih a.png

Dr. Melih Taha Aytep, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2022 yılında mezun olmuÅŸtur. Ülkemizde 100+ fazla farklı kuruma ve organizasyona eÄŸitim, danışmanlık ve kurumsal sosyal etki projeleri tasarımı desteÄŸi veren Yönderle Akademinin kurucusudur. Primer olarak öÄŸrenme ekosistemi tasarımı ve giriÅŸimcilik alanında çalışan Dr.Melih Taha Aytep ülkemizde 100+ farklı kurum ve organizasyon için yenilikçi ve yaratıcı öÄŸrenme ekosistemleri tasarlarken ülkemizin en büyük ÅŸirketlerinin kurumsal sosyal sorumluluk projelerini tasarlayıp yönetmeye devam etmektedir. Bu atölye içerisinde GiriÅŸimciliÄŸin Temel Yapı TaÅŸlarını öÄŸrenerek fikirlerimizi ve projelerimizi sürdürülebilir bir iÅŸ modeli haline nasıl getirebileceÄŸimizi konuÅŸacağız!

Int. Dr. Oğuz Can Işık ile Girişimcilik

oğuz ı_edited.jpg

​Innorare kurucusu ve CEO'su, Acıbadem Üniversitesi Teknoloji GeliÅŸtirme Merkezi giriÅŸimcilerinden biri olan Int. Dr. OÄŸuz Can Işık bu atölyemizde "Tıp okurken giriÅŸimcilik deneyimleri"ni paylaÅŸacak. Yakın gelecekte kuracağınız potansiyel start-up'ınıza giden en kısa yolu interaktif ÅŸekilde birlikte keÅŸfetme deneyimi de yaÅŸayacağınız atölyemizin sonunda networking imkanı da bulacaksınız.

Okan GülÅŸafak ile Dans

okan g.JPG

2023 ALIS'te Okan GöktuÄŸ GülÅŸafak ile sportif latin danslarından Cha Cha ile sizlerleyiz. Cha Cha'nın basicleri ile bireysel ve partnerli bir ÅŸekilde dans edeceÄŸiz!

Banu Engür ile Ä°laç Sektöründe Kariyer Olanakları

banu e.jpg

Abdi Ä°brahim olarak Strateji 2025 ışığında geleceÄŸe hazırlanırken “Ä°yi” bir takımla çalışmanın önemine inanıyoruz. Ä°ÅŸe alımda doÄŸru yeteneklerin kuruma çekilmesi, mevcut yeteneklerimizin elde tutulması, geliÅŸtirilmesi ve geleceÄŸe dönük yedekleme çalışmaları ve özel süreçlerimizi tanımladık. Aynı zamanda süreçlerimizi yürütmeye devam ediyoruz. Sizler ile bu atölyede ilaç sektörünü ve Abdi Ä°brahim’i tanıyacağız. Oyunlar oynayarak birbirimizi tanıyacağız. GeçmiÅŸten geleceÄŸe, her gün öÄŸrendiÄŸimiz, gurur duyduÄŸumuz ve ait hissettiÄŸimiz bu iyileÅŸtirme yolculuÄŸunu bizimle keÅŸfetmeye davetlisin!

Dr. Gizem Köse ile Yeme Farkındalığı

gizem k.JPG

BaÅŸkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olan Dr. Gizem Köse, uzun yıllar psikiyatri hastanesinde Obezite ve Yeme Bozuklukları üzerine çalıştı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yeme bozuklukları kliniklerini ziyaret ederek deneyimini genişletti. ‘Mindful Eating’ olarak bilinen Yeme Farkındalığı’nın tanımını yaparak Türkiye’de ilk defa bilimsel bir dergide yayınladı. Boston’da Mindfulness Based Eating Awareness Training (MB-EAT) eÄŸitimi almıştır. Yeme Bozuklukları ve Yeme Farkındalığı üzerine çalışmaları/eÄŸitimleri devam etmekte olup, akademisyenlik hayatını Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Ä°ngilizce Bölümü’nde sürdürmektedir. Yayınlanmış birçok araştırmasının yanı sıra, 9 adet kitap ve kitap bölümü bulunmaktadır. ‘Yerken DüÅŸünmek Mümkün mü’ isimli kitabı Yeme Farkındalığı üzerinedir.

Atölyemizde Dr. Gizem Köse ile ‘Mindful Eating’ üzerine hem bir pratik yapacak hem de çok yararlı ve detaylı bilgiler öÄŸreneceÄŸiz!

Prof. Dr. YeÅŸim Işıl Ülman ile Ä°kilem Oyunu, AraÅŸtırma EtiÄŸine Yenilikçi Bakış

YIUlman.JPG

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Tarih ve Etik öÄŸretim üyesi ve aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü baÅŸkanlığı yapmakta olan Prof. Dr. YeÅŸim Işıl Ülman, Ä°stanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nden 1982’de mezun olduktan sonra Ä°stanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Yüksek Lisans ve yine aynı üniversitede CerrahpaÅŸa Tıp Fakültesi’nde ikinci kez Yüksek Lisans yaptı, doktora derecesini Ä°.Ü. SaÄŸlık Bilimleri Enstitüsü Tıp Tarihi ve Etik dalında aldı. Uluslararası Tıp Tarihi Kongresi (ISHM 2002) Bilim Kurulu üyeliÄŸi ve Genel SekreterliÄŸi; Yeni Tıp Tarihi AraÅŸtırmaları dergisi editör yardımcılığı (1997-2006), Türkiye Biyoetik DerneÄŸi baÅŸkanlığı (2007-2012) yaptı. Institut Français des Etudes Anatoliennes’e (IFEA) baÄŸlı araÅŸtırmacılardan olup, bu görevi kapsamında, tıp tarihi konulu uluslararası toplantılara katkı verdi, ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış makaleleri ve editörlüÄŸünü yapmış olduÄŸu kitapları bulunmaktadır. BaÅŸlıca araÅŸtırma konuları tıpda modernleÅŸme tarihi, tıpda insan bilimleri eÄŸitimi, biyoetiÄŸin temel meseleleri, biyoetik eÄŸitimidir.

bottom of page